Information om servicen

Om portalen

Denne portal viser både vores egne og nationale dødsfald. Dødsfald vises først når de er publiceret af de pårørende i avisen, på mindesiden eller direkte i denne portal.

Her finder du oversigt over alle dødsfald som vores begravelsesforretning håndterer, så snart dødsfaldet er publiceret af familien. For hvert dødsfald er der mulighed for at se dødsannoncen og bestille blomster til ceremonien eller kondolenceblomster leveret til en privat adresse. For de familier som har takket ja til mindeside og gaveformidling, er der også et link til dette.

I nationalt søg vil der som minimum altid være et link til en dødsannonce for dødsfaldet. Hvorvidt linket til blomsterbestilling, mindeside og gaveformidling er aktiveret, vil afhænge af, hvilke servicer den udførende begravelsesforretning tilbyder.

Om blomsterbutikken

I blomsterbutikken kan du bestille blomster til alle vores begravelser. Da blomsterløsningen er integreret i mindesiden og portalen, er meget af den nødvendige information for bestilling og levering allerede på plads. Det gør det nemt at købe blomster til ceremonien eller kondolenceblomster leveret til en privat adresse.

Blomster + kort/bånd betales med kort ved bestilling. Bestillingen sendes direkte til begravelsesforretningen eller dennes udvalgte blomsterhandler(e). Som kunde modtager du din kvittering og bestillingsbekræftelse på e-mail, når du har gennemført betalingen. Betalingen administreres af PayEx og Swedbank, med størst mulige sikkerhed.

Du kan også bestille blomster til andre begravelsesforretninger, såfremt de tilbyder denne service. (Bestillingsknappen er aktiveret/ikke aktiveret) Bestillingsvilkårene er de samme for alle bestillinger, men produkter og priser vil kunne variere afhængigt af hvilken begravelsesforretning og florist, som står bag denne service.

Om mindesiderne

På vores mindesider kan du dele minder, billeder og musik med familie, venner og andre, som besøger mindesiden. Mange vælger at skrive en lille historie (nekrolog), som så kan findes der af nutidens og fremtidens generationer. For de efterladte bliver minderne flere, jo mere indhold der er på siden. Der opfordres derfor til at tage del i aktiviteterne, for eksempel skrive en sidste hilsen eller tænde et lys.

Hvis du ønsker at oprette en mindeside, tager du kontakt til den begravelsesforretning som arrangerede gravfærden.

Mindesiden er en mødeplads hvor værdighed, etik og omtanke er vigtig. Vi forbeholder os retten til at slette indhold som kan virke stødende.

Om gaveformidlingen

Når nogen går bort, bliver det stadig mere almindeligt at familien ønsker at der gives mindegaver i forbindelse med dødsfaldet. Det kan familien nemt opsætte digitalt på mindesiden for den afdøde. Den valgte modtager af mindegaverne kan være en lokal organisation/afdeling eller en af de store nationale foreninger. Når nogen giver en gave, oprettes der et gavebevis, som sendes til giveren og til familiens administrator af mindesiden. Familien får en oversigt over alle, som har givet gaver, og det totale beløb som er indkommet. Det enkelte gavebeløb er ikke synligt for familien.

Gaven betales med kort, og betalingen går via PayEx til det udvalgte formål. Tjenesten er tilgængelig 24/7, og sikrer en meget sikker og automatiseret håndtering af mindegaver.